Noël en Marianne Janssen zijn in 2002 gestart met de zorgboerderij. Door de zorgboerderij heeft het bedrijf zich ontwikkeld van paardenhouderij (met pensionstal) naar schapenhouderij. Zij hebben het bedrijf op 1 januari 2015 overgedragen aan hun dochter en schoonzoon Daniëlle en Sebastiaan van der Flier-Janssen.

Daniëlle van der Flier-Janssen werkt al sinds 2006 mee in het bedrijf. Zij is afgestudeerd A en B verpleegkundige, niveau 4. Ze is in het verleden werkzaam geweest bij Mondriaan zorggroep op verschillende afdelingen. Daniëlle houdt zich vooral bezig met de zorgadministratie en de begeleiding van de cliënten.

Sebastiaan van der Flier is al sinds de start van het bedrijf betrokken maar is vanaf 2010 volledig mee ingestapt. Hij is  afgestudeerd leraar en heeft in het verleden gewerkt in het VSO (voortgezet speciaal onderwijs) en bij Riagg Roermond. Sebastiaan houdt zich vooral bezig met de begeleiding van de cliënten, het agrarische stuk en kwaliteitsborging.

De zorgboerderij ligt vast aan het boerenwoonhuis, gesitueerd in een hechte buurt. Het bedrijf is van oudsher een agrarisch bedrijf met een totale oppervlakte van circa 15 ha. Ulestraten is een kleine maar hechte gemeenschap met een rijk sociaal leven. De mensen om ons heen zijn sociaal voelend en hulpvaardig ten opzichte van elkaar, vandaar dat het starten van een zorgboerderij op deze locatie als zeer positief ervaren is. (De clienten maken deel uit van de buurt en horen er bij!)