Zorgboerderij Genzon is een zelfstandig bedrijf dat verschillende mogelijkheden heeft voor samenwerking en financiering van de zorg. We zullen hieronder de verschillende manieren van financiering toelichten:

  • Onderaanneming: Onze zorgboerderij werkt als onderaannemer samen met verschillende instellingen zoals Radar, SGL en Novizorg. Als je bij deze instellingen woont (of andere instellingen) en graag je dagbesteding wilt invullen op onze boerderij, is dat mogelijk.
  • (WLZ) PGB: Op zorgboerderij Genzon kun je ook terecht met een PGB. Of je nu thuis woont of in een kleinschalige woonvorm, er zijn bijna altijd mogelijkheden om bij ons in zorg te komen.
  • Zorg in Natura: Sinds een paar jaar kun je ook voor zorg in natura terecht bij onze zorgboerderij.
  • WMO ZIN of PGB: Uiteraard kunt via de WMO ook terecht op onze zorgboerderij. We hebben contracten afgesloten met alle ons omringende gemeenten. Vaak stellen deze specifieke eisen dus neem even contact op als U via de WMO op onze zorgboerderij wilt komen. Ook voor advies bij het zogenoemde “keukentafel gesprek”!
  • Particuliere financiering: We merken dat deze vorm van financiering steeds meer toeneemt in een tijd waarin vergoedingen vanuit verzekeraars en zorgkantoren onder druk staan. Men betaald gewoon zelf de kosten van de door ons geleverde zorg.
  • Stage lopen met een pgb: Ook deze constructie is mogelijk op Zorgboerderij Genzon. We werken al jaren samen met bijvoorbeeld de Janbaptist school of de Buitenhof waarbij leerlingen in het kader van hun bij ons op de zorgboerderij zijn ondersteunt vanuit hun eigen pgb.

Mocht de hierboven staande uitleg meer vragen oproepen dan verduidelijking, neem dan aub contact met ons op voor al uw vragen! We helpen U graag en uiteraard vrijblijvend.