Zorgboerderij Genzon, dat al bestaat sinds 2002, wordt geleid door Sebastiaan en Danielle van der Flier-Janssen samen met een team van professionals en vrijwilligers met een brede ervaringen in de jeugd, volwassenen en ouderen zorg. De mix in ervaring binnen het team zorgt voor een solide basis om zorg op maat te kunnen leveren.

Sebastiaan van der Flier is afgestudeerd leraar en heeft in het verleden gewerkt in het VSO (voortgezet speciaal onderwijs) en bij Riagg Roermond. Sebastiaan houdt zich vooral bezig met de begeleiding van de cliënten, het agrarische stuk en kwaliteitsborging.

Daniëlle van der Flier-Janssen is afgestudeerd A en B verpleegkundige, niveau 4. Ze is in het verleden werkzaam geweest bij Mondriaan zorggroep op diverse afdelingen. Daniëlle houdt zich vooral bezig met de zorgadministratie en de begeleiding van de cliënten.

De zorgboerderij ligt vast aan het boerenwoonhuis, gesitueerd in een hechte buurt. Het bedrijf is van oudsher een agrarisch bedrijf met een totale oppervlakte van circa 15 ha. Ulestraten is een kleine maar hechte gemeenschap met een rijk sociaal leven. De mensen om ons heen zijn sociaal voelend en hulpvaardig ten opzichte van elkaar, vandaar dat het starten van een zorgboerderij op deze locatie als zeer positief ervaren is. (De cliënten maken deel uit van de buurt en horen er bij!)